Μιχελάκης: «Ο κ. Ραγκούσης αντί να ψεύδεται, οφείλει να απολογηθεί» - iefimerida.gr

Μιχελάκης: «Ο κ. Ραγκούσης αντί να ψεύδεται, οφείλει να απολογηθεί»

Γιάννης Ραγκούσης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση κατά του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας, Γιάννη Ραγκούση, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για το θέμα της εργασιακής εφεδρείας.

«O κ. Ραγκούσης αντί να ψεύδεται, οφείλει να απολογηθεί. Είναι υπόλογος, όπως και οι κορυφαίοι του ΠΑΣΟΚ, για το φιάσκο της δήθεν εφεδρείας», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, με αφορμή τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας για το συγκεκριμένο μέτρο.

«Όλοι γνωρίζουν ότι η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας απέκλειε απολύσεις και είχε δημοσιονομικό όφελος. Αυτοί χρησιμοποίησαν τον όρο 'εφεδρεία', για να ξεκινήσουν μαζικές απολύσεις. Έως πρόσφατα δεν άκουγαν τις προτάσεις μας. Μετά τις κακοποίησαν. Τώρα τους φταίνε οι άλλοι. Μπροστά στην παταγώδη αποτυχία τους, επιστράτευσαν τη διαστρέβλωση και την έσχατη υποκρισία», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας στο πρωινό μαγκαζίνο του Mega, ο Γιάννης Ραγκούσης υποστήριξε ότι ήταν λάθος η απόφαση της προηγούμενης κυβέρνησης να υιοθετήσει την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για το μέτρο της εφεδρείας, επισημαίνοντας ότι η διαδικασία αξιολόγησης θα μπορούσε να είχε γίνει αποκλειστικά μέσω ΑΣΕΠ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ