Ραγκούσης: Οι διαδικασίες διαδοχής, μετά τη δανειακή σύμβαση - iefimerida.gr

Ραγκούσης: Οι διαδικασίες διαδοχής, μετά τη δανειακή σύμβαση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να μην ξεκινήσει καμία διαδικασία για τη διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ πριν ολοκληρωθεί η υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης, ζητά ο αναπληρωτής υπουργός Αμυνας Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος επισήμανε πως όποιος δηλώσει υποψήφιος, αυτονόητα θα πρέπει να παραιτηθεί από την κυβέρνηση Παπαδήμου.

Ο κ. Ραγκούσης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, υποστήριξε ότι κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί στον κ. Παπανδρέου το δικαίωμα να είναι και πάλι υποψήφιος αν αυτός το επιθυμεί, αλλά ζήτησε από όλους να μην προσπαθούν ούτε να τον διερμηνεύσουν ούτε να του υποδείξουν την άποψή τους και να τον ακούσουν πρώτα.

Ο αναπληρωτής υπουργός ζήτησε να δοθούν στη δημοσιότητα τα πρακτικά του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ για το δημοψήφισμα, ενώ χαρακτήρισε λανθασμένη την επιλογή να υιοθετηθεί η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για την εργασιακή εφεδρεία.

Τέλος, επισήμανε ότι υπεύθυνη για την παρατεταμένη κρίση είναι όσοι στην κυβέρνηση, στο ΠΑΣΟΚ, στην αντιπολίτευση και στην κοινωνία δεν επέτρεψαν να εφαρμοστούν οι αποφάσεις που έχουν ληφθεί έως τώρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ