Κόντρα Victoria Beckam και PETA - iefimerida.gr

Κόντρα Victoria Beckam και PETA

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αφορμή για να ξεκινήσει η κόντρα στάθηκε η κυκλοφορία μιας κροκό τσάντας που κατασκευάζεται από δέρμα κροκοδείλων που γδέρνονται ζωντανοί!

Η εν λόγω τσάντα σχεδιάστηκε από την πρώην Spice Girl, Victoria Beckham η οποία ως γνωστό τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη μόδα και το λανσάρισμα δικής της κολεξιόν με ρούχα και αξεσουάρ.

Σύμφωνα με φιλοζωϊκές οργανώσεις (και κυρίως τα μέλη της PΕΤΑ) και ακτιβιστές η τσάντα έχει κατασκευαστεί από δέρμα κροκοδείλων, οι οποίοι γδέρνονται, ενώ είναι ακόμα ζωντανοί.

Βέβαια ο εκπρόσωπος τύπου της Victoria Beckham διέψευσε αυτούς τους ισχυρισμούς αλλά η γνωστή παγκόσμια φιλοζωϊκή οργάνωση PETA επιμένει ότι «είτε στην Αμερική, είτε αλλού, τα εξωτικά ζώα υποφέρουν για να γίνουν αξεσουάρ», ενώ πιέζει την Beckham να αποκαλύψει το μέρος που εκτρέφονταν οι κροκόδειλοι.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ