Tο καλύτερο, φθηνό, street food της Αθήνας -Από μπέργκερ, μέχρι φαλάφελ και σούσι [εικόνες] - iefimerida.gr

Tο καλύτερο, φθηνό, street food της Αθήνας -Από μπέργκερ, μέχρι φαλάφελ και σούσι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν είστε λάτρεις της διεθνής κουζίνας, δεν χρειάζεται πια να ξοδέψετε μια περιουσία σε πανάκριβα εστιατόρια.

Παλιότερα στη χώμα μας, στην κατηγορία του street food τα πρωτεία κρατούσε το σουβλάκι, σήμερα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει κι έτσι πλέον μπορείτε να βρείτε γεύσεις από σχεδόν κάθε γωνιά του πλανήτη, σε πολύ καλές τιμές, και να εντάξετε στην καθημερινότητά σας πολυπολιτισμικές γεύσεις.
Εμείς βρήκαμε τα καλυτέρα street foods στην πόλη και σας τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

  • Viva Mexico

Στην καρδιά της Αθήνας, στην Κολοκοτρώνη, το Εthnico είναι η καλύτερη επιλογή για μεξικάνικο φαγητό. Θα το βρείτε πολύ εύκολα, ενώ αν είστε τυχεροί συγκεκριμένες ώρες τα παιδιά του μαγαζιού κερνάνε τους περαστικούς μικρές μπουκίτσες από τα εδέσματα το μαγαζιού, μυώντας τους στο κόσμο της μεξικανικής κουζίνας. Οι ιδιοκτήτες της, στους οποίους ανήκει και το Αltmira, έχουν προσαρμόσει τα πιάτα του εστιατορίου σε μια λογική take away και bar. Aπολαύστε το γεύμα σας σε ξύλινους πάγκους, υπό τους ήχους έθνικ μουσικών, ή αλλιώς μπορείτε να το παραγγείλετε και στο σπίτι. Εδώ θα βρείτε γεύσεις, εκτός από το Μεξικό, και από την Ινδία, τις αραβικές χώρες και την νοτιοανατολική Ασία και μια μεγάλη ποικιλία από έθνικ γλυκά. Το πιο δημοφιλές πιάτο του μαγαζιού είναι σίγουρα η chimichanga με κοτόπουλο, πολύ καλό όμως είναι και το φαλάφελ, τα νάτσος και οι τορτίγιες. Δοκιμάστε τις δροσερές μαργαρίτες σε δύο γεύσεις (φράουλα και λεμόνι), ενώ για τους λάτρεις της υγιεινής διατροφή προσφέρεται μια μεγάλη ποικιλία από χυμούς εξωτικών φρούτων.

Δείτε τα υπόλοιπα 7 μαγαζιά, με γεύσεις από Ιταλία, Ινδία, Κίνα αλλά και... Αμερική στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φαγητό street food
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ