Οι ληστές την χτύπησαν και την έστειλαν στο νοσοκομείο - iefimerida.gr

Οι ληστές την χτύπησαν και την έστειλαν στο νοσοκομείο

ληστές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο οικογένειες σε Βάρη και Ηλιουπολη, έζησαν τον τρόμο στα χέρια ένοπλων ληστών που εισέβαλαν στα σπίτια τους. Στην Ηλιούπολη, στις 4.30 τα ξημερώματα, τέσσερις κουκουλοφόροι παραβίασαν την πόρτα μονοκατοικίας, όπου μένουν μητέρα και κόρη, χτύπησαν την μητέρα με τη λαβή πιστολιού στο κεφάλι, ακινητοποίησαν και τις δύο με την απειλή όπλων, άρπαξαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό, κοσμήματα, ένα κινητό τηλέφωνο, καθώς και τα κλειδιά του ΙΧ αυτοκινήτου της ιδιοκτήτριας, με το οποίο διέφυγαν. Η μητέρα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, ενώ οι δράστες αναζητούνται.

Στη δεύτερη περίπτωση στη Βάρη, στις 10.30 χτες το βράδυ, τρεις άγνωστοι εισήλθαν σε μονοκατοικία και με την απειλή πιστολιού, αφαίρεσαν από τον ιδιοκτήτη και τη σύζυγό του, άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό, έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, κοσμήματα και τα κλειδιά δύο αυτοκινήτων τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ