«Δεν ξέρω», «Δεν πεινάω», «Δεν το θέλω» -Το παιδικό μενού που έγινε viral [εικόνα] - iefimerida.gr

«Δεν ξέρω», «Δεν πεινάω», «Δεν το θέλω» -Το παιδικό μενού που έγινε viral [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοι γνωρίζουμε ότι το να τρως έξω με τα παιδιά μπορεί να αποδειχθεί μια αγχογόνος διαδικασία για τους γονείς.

Και δεν υπάρχει τίποτα πιο απογοητευτικό από το να έχεις βγει για φαγητό με την οικογένειά σου και τα παιδιά να λένε ότι δεν θέλουν να φάνε τίποτα.

Eχοντας αυτό κατά νου, οι ιδιοκτήτες ενός εστιατορίου αποφάσισαν να... προσαρμόσουν το παιδικό μενού ώστε να καταφέρουν να αλλάξουν γνώμη σε αυτά τα «δύσκολα» παιδιά.

Ετσι, τα παιδιά έχουν να επιλέξουν από τα ακόλουθα φαγητά: «Δεν ξέρω» (χοτ ντογκ), «Δεν με νοιάζει» (παναρισμένα φιλετίνια κοτόπουλου), «Δεν πεινάω» (ψημένο σάντουιτς με τυρί), «Δεν το θέλω αυτό» (ψαροκροκέτες). Για να κάνουν την επιλογή ακόμα πιο ελκυστική, οι υπεύθυνοι έχουν ως συνοδευτικό σε όλα τα φαγητά τηγανητές πατάτες -και οι τιμές κυμαίνονται από 3 έως 3,50 ευρώ.

«Δεν ξέρω», «Δεν πεινάω», «Δεν το θέλω» -Το παιδικό μενού που έγινε viral [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Ενας πελάτης που είδε το μενού το «ανέβασε» στο Reddit, με τη φωτογραφία να γίνεται viral και να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παιδιά Φαγητό μενού ονόματα έκπληξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ