Η δημοσιογράφος που έκλεψε την παράσταση στο ντιμπέιτ Κλίντον-Τραμπ -«Σ' ευχαριστώ σκύλα!» [βίντεο]

Viral έχει γίνει ένα βίντεο που κατέγραψε το άγριο ξέσπασμα δημοσιογράφου σε συνάδελφό της λίγο πριν το debate Κλίντον-Τραμπ.

Το περιστατικό συνέβη όταν η δημοσιογράφος Κίμπερλι Χάλκετ του Al Jazeera επιχειρούσε – μαζί με πολλούς άλλους δημοσιογράφους - να πάρει μια δήλωση από τον επιχειρηματία Mark Cuban, ο οποίος συστρατεύεται με τον Ντόναλντ Τραμπ. Στον συνωστισμό μια άλλη δημοσιογράφος έσπρωχνε την Χάλκετ, με αποτέλεσμα η ασφάλεια του επιχειρηματία να απευθυνθεί στην δημοσιογράφο του Al Jazeera αυστηρά: «Μην σπρώχνετε κυρία μου». Η Χάλκετ αναγκάστηκε να σταματήσει και ξέσπασε στην δημοσιογράφο που την έσπρωχνε: «Σ' ευχαριστώ πολύ, σκύλα!» (Thanks a lot, bitch!) της είπε έξαλλη.

Το όλο περιστατικό κατέγραψε ο δημοσιογράφος Dalton Bennett της Washington Post και το ανέβασε στο twitter σχολιάζοντας: «Το σόου δεν έχει αρχίσει ακόμα αλλά τα πράγματα ξεκινούν πολύ καλά»

Το βίντεο το έχουν δει πάνω από 7 εκατομμύρια χρήστες με πολλούς να εκτιμούν ότι ήταν η... καλύτερη στιγμή του debate Κλίντον-Τράμπ.

Scrum pleasantries. The show hasn't even started but things are off to a great start #debates https://t.co/LwdbU7XTfG

Φωτογραφία/βίντεο: Dalton Bennett, Twitter.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ