Τα εστιατόρια της Αθήνας που πέταξαν από το μενού το κρέας και έκαναν τη διαφορά - iefimerida.gr

Τα εστιατόρια της Αθήνας που πέταξαν από το μενού το κρέας και έκαναν τη διαφορά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν είστε vegetarian, σίγουρα θα έχετε δυσκολευτεί στην Αθήνα. Τα περισσότερα εστιατόρια δεν συμπεριλαμβάνουν στο μενού τους παρά ελάχιστα χορτοφαγικά πιάτα.

Οπότε πολλές φορές στις εξόδους για φαγητό, θα έχετε βρεθεί χωρίς δυνατότητα επιλογής και πιθανόν έχετε αναγκαστεί να περιοριστείτε σε ορεκτικά. Σήμερα ευτυχώς υπάρχουν καλαίσθητα μέρη στην πόλη για να απολαύσετε ένα ιδιαίτερο veggie μενού. Μαζί σας μπορείτε να παρασύρετε και τους κρεατοφάγους φίλους σας, που σίγουρα θα μείνουν ικανοποιημένοι από την ποιότητα και τη φαντασία των πιάτων. Άλλωστε ακόμα κι αν δεν ακολουθείτε αυστηρά χορτοφαγική διατροφή, σε αυτά τα μέρη μπορείτε να απολαύσετε ποιοτικό φαγητό από πολύ καλά υλικά. Τα περισσότερα από αυτά τα καταστήματα λειτουργούν κατά τη διάρκεια της μέρας, κι έτσι σε ένα διάλειμμα από τη δουλειά, αντί να καταφεύγετε σε εύκολες λύσεις, μπορείτε να δοκιμάσετε τις προτάσεις τους. Μην ανησυχήσετε, δεν θα πεινάσετε. Η χορτοφαγική κουζίνα είναι πολύ θρεπτική, πλούσια σε βιταμίνες και απίστευτα χορταστική.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χορτοφάγοι εστιατόρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ