Αδωνις για Ελληνικό: Εξευτελίσατε την Αριστερά, είστε για τρολάρισμα - iefimerida.gr

Αδωνις για Ελληνικό: Εξευτελίσατε την Αριστερά, είστε για τρολάρισμα

Φωτογραφία: Eurokinissi/Γιώργος Κονταρίνης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση τόσο από τη Νέα Δημοκρατία όσο και από την Δημοκρατική Συμπαράταξη δέχτηκε ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη συζήτηση και την ψήφιση της σύμβασης για το Ελληνικό.

Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης ξεκίνησε την ομιλία του υπενθυμίζοντας τις αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ στα χρόνια της αντιπολίτευσης για το Ελληνικό, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: Είστε ό,τι πρέπει για τρολάρισμα. Σήμερα εξευτελιζόμενοι στέλνετε την Αριστερά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Η ανοησία της αριστερής ιδεοληψίας κράτησε την Ελλάδα χρόνια πίσω.

Ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι ο κ. Τσίπρας εξευτελίζει την Αριστερά αλλά αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο για τη χώρα επαναλαμβάνοντας ότι σήμερα τελειώνει η Αριστερά. «Έρχεται η πρώτη φορά Αριστερά και δίνει τα αεροδρόμια. Όταν τα έδινε ο Σαμαράς ήταν προδότης. Τώρα είναι αναπτυξιακό έργο. Όταν έδωσε ο Καραμανλής την COSCO, κλείνατε τους δρόμους. Όταν ο Σουφλιάς επί Καραμανλή μίλησε για αξιοποίηση του Ελληνικού ανεβαίνατε στα έδρανα. Καλώ όποιον ενδιαφερόμενο να πάρει τα πρακτικά της Βουλής και να πάει να τα δείξει στους μαλλιάδες στα Πανεπιστήμια να τους δείξει τι κάνει η πρώτη φορά Αριστερά. Τα Πανεπιστήμια είναι γεμάτα Μπαλτάδες. Θα πάρω τα πρακτικά και θα τα δείξω στους φοιτητές να δουν ότι άλλα λέει ο Μπαλτάς ως καθηγητής και άλλα κάνει ως Υπουργός. Για τα επόμενα πενήντα χρόνια θα ντρέπεται φοιτητής να δηλώσει αριστερός».

Από την πλευρά του Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος επιτέθηκε με σφοδρότητα στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και στον Γιάννη Δραγασάκη για το θέμα της Αττικής, ενώ αίσθηση προκάλεσε και η αναφορά του ότι σε λίγο καιρό στη θέση του Σταύρου Ψυχάρη στην εξεταστική θα βρίσκεται ο κύριος Παππάς και ο κύριος Καλογρίτσας

«Ο Δραγασάκης ήταν οικονομικός σύμβουλος της τράπεζας Αττικής επί 30 χρόνια, από κατήγοροι είστε κατηγορούμενοι για ό,τι συμβαίνει τον τελευταίο χρόνο. Ο Παππάς και ο Καλογρίτσας θα βρεθούν στη θέση του Ψυχάρη απολογούμενοι. Όσα αρνητικά έγιναν σε 30 χρόνια τα κάνετε εσείς σε ένα χρόνο».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ