Προς παραίτηση ο Βορίδης εάν απελευθερωθούν πλήρως τα ταξί - iefimerida.gr

Προς παραίτηση ο Βορίδης εάν απελευθερωθούν πλήρως τα ταξί

Μάκης Βορίδης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εποικοδομητική και διεξοδική χαρακτήρισε την συζήτηση που είχε με την Τρόικα ο υπουργός Μεταφορών Μάκης Βορίδης, ο οποίος τόνισε πως χωρίς να βραδυπορεί η Ελλάδα, θα τηρήσει τις διεθνείς υποχρεώσεις της, σχετικά με την απευλευθέρωση των επαγγελμάτων που αφορούν το υπουργείο του.

Όμως ο κ. Βορίδης εξέφρασε την αντίθεσή του με την πρόθεση «κάποιων» να παρερμηνεύσουν το μνημόνιο και όλα όσα αυτό λέει.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, αφήνει έναν «αστερίσκο» ο οποίος απευθύνεται σε όλους όσοι προτρέχουν, να καταλάβουν ποιές είναι οι διεθνείς υποχρεώσεις της χώρας μας.

«Δεν θα πράξω αντίθετα στην συνείδησή μου» τόνισε, αφήνοντας να εννοηθεί πως είναι διατεθειμένος μέχρι και να παραιτηθεί, αφού, όπως δήλωσε «Εάν η απευλευθέρωση του επαγγέλματος των ταξί δεν προχωρήσει υπό όρους, ας την κάνει άλλος υπουργός».

Τέλος δεν παρέλειψε να πει πως είναι αντίθετος με το νομοσχέδιο Ραγκούση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ