Χωρίς κυλικείο ένα στα πέντε σχολεία -Αυξήθηκαν τα λουκέτα - iefimerida.gr

Χωρίς κυλικείο ένα στα πέντε σχολεία -Αυξήθηκαν τα λουκέτα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Αργοπεθαίνουν» τα κυλικεία σε ιδιωτικά και δημόσια σχολεία, σύμφωνα με την πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κυλικείων Δημόσιων και Ιδιωτικών σχολείων,Φραντζέσκα Τατούλη καθώς ένα στα πέντε σχολεία λειτουργούν χωρίς κυλικεία.

Πολλοί είναι μάλιστα αυτοί που κλείνουν τα καταστήματά τους, καθώς αδυνατούν να αποπληρώσουν τις οφειλές τους στους προμηθευτές.

Η κα. Τατούλη τόνισε στον ΑΘΗΝΑ 9.84 ότι πολλά κυλικεία είναι μισθωμένα από χρόνια και με συμβόλαια που αντανακλούσαν άλλες εποχές, με αποτέλεσμα να παραμένουν τα ενοίκια πολλών ταχυτήτων πράγμα που υπονομεύει τη βιωσιμότητά μας.

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τα στοιχεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κυλικείων Δημόσιων και Ιδιωτικών σχολείων, η μέση δαπάνη του κάθε μαθητή έχει μειωθεί από τα 3,5 ευρώ, το 2009, στο 1,7-2.0 ευρώ, το 2014 και όπως φαίνεται, η πτώση θα έχει και συνέχεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κυλικείο σχολεία κρίση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ