Ο κινεζικός κολοσσός Alibaba στην Αθήνα σήμερα και αύριο - iefimerida.gr

Ο κινεζικός κολοσσός Alibaba στην Αθήνα σήμερα και αύριο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Αθήνα θα βρίσκονται σήμερα και αύριο υψηλόβαθμα στελέχη του κινεζικού κολοσσού Alibaba, προκειμένου να έχουν επαφές με τον επιχειρηματικό κόσμο για την ανάπτυξη συνεργασιών.

Ηδη το ενδιαφέρον των ελληνικών εταιρειών για την αξιοποίηση της πλατφόρμας alibaba στην προώθηση των εξαγωγών και της εξωστρέφειας είναι μεγάλο, καθώς περισσότερες από 600 επιχειρήσεις έχουν δηλώσει συμμετοχή στην ενημέρωση που θα γίνει αύριο.

Η μεγαλύτερη εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο έρχεται στην Ελλάδα μετά από πρωτοβουλία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Η σημερινη μέρα περιλαμβάνει επίσημες συναντήσεις με το ΕΕΑ, προέδρους επιμελητηρίων και κυβερνητικούς παράγοντες.

Η εκδήλωση που διοργανώνει το επιμελητήριο, θα πραγματοποιηθεί αύριο 14 Σεπτεμβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Υψηλόβαθμα στελέχη της ALIBABA θα παρουσιάσουν το «θαύμα» του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Κίνα, τους τρόπους με τους οποίους μπορούν οι Έλληνες εξαγωγείς να προωθήσουν τα προϊόντα τους απευθείας στους κινέζους καταναλωτές, καθώς και τις δυνατότητες προσέλκυσης περισσοτέρων Κινέζων επισκεπτών, κάτι που μπορεί να ενισχύσει σημαντικά την άνοδο της τουριστικής κίνησης στη χώρα μας.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ alibaba Αθήνα ΕΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ