Φονικός σεισμός 6,5 Ρίχτερ «χτύπησε» το Μεξικό - iefimerida.gr

Φονικός σεισμός 6,5 Ρίχτερ «χτύπησε» το Μεξικό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τουλάχιστον τρεις νεκροί και δεκάδες τραυματίες είναι ο πρώτος απολογισμός της ισχυρής σεισμικής δόνησης μεγέθους 6,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που σημειώθηκε στις 03.47 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας στην πολιτεία Γκερέρο στο Μεξικό, με τα σωστικά συνεργεία να δίνουν μάχη για να εντοπίσουν επιζώντες μέσα στα συντρίμια.

Σύμφωνα με την αμερικανική γεωλογική υπηρεσία, ο σεισμός είχε εστιακός βάθος 64,9 χιλιομέτρων, ενώ το επίκεντρό του ήταν 42 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Γκερέρο και 166 χιλιόμετρα νότια - νοτιοδυτικά της πόλης του Μεξικού.


Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας, ο σεισμός έγινε αισθητός σε περιοχές εννέα πολιτειών ενώ το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN, μετέδωσε ότι οι κάτοικοι εγκατέλειψαν τα κτήρια θορυβημένοι από τον μεγάλης χρονικής διάρκειας σεισμό και η ηλεκτροδότηση έχει διακοπεί σε ορισμένα τμήματα της πόλης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ