Ντιπ με λάδι, μπαλσάμικο και σκόρδο

Στα καλά ιταλικά εστιατόρια σερβίρουν συχνά αυτό το ντιπ στην αρχή. Απλά υλικά, ανυπέρβλητη γεύση! Πολλές φορές αυτό το ντιπ αξίζει περισσότερο από τα σπαγγέτι και το κοτόπουλο μιλανέζε που ακολουθεί.

Υλικά

  • 4 φέτες χωριάτικο ψωμί ολικής
  • ½ κουταλιά μπαλσάμικο di Modena
  • 2-3 κουταλιές ελαιόλαδο παρθένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο καθαρισμένη
  • Μείγμα από ξερά αρωματικά: δενδρολίβανο, βασιλικό, θυμάρι, ρίγανη
  • Ελάχιστο αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

  • Σε ένα όμορφο ρηχό μπολάκι βάζετε τα υλικά όλα μαζί
  • Αφήνετε τη σκελίδα σκόρδου ολόκληρη, ώστε να μην καλύπτει τα υπόλοιπα αρώματα
  • Ψήνετε το ψωμί και το απολαμβάνετε και ως κυρίως πιάτο!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή ντιπ λάδι σκόρδο ψωμί μπαλσάμικο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ