Έλληνας ο νικητής του ιταλικού «Master Chef» - iefimerida.gr

Έλληνας ο νικητής του ιταλικού «Master Chef»

Σπύρος Θεοδωρίδης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σπύρος Θεοδωρίδης μπορεί να μην είναι γνωστός στην Ελλάδα, ωστόσο στην Ιταλία τον ξέρουν σχεδόν όλοι, καθώς είναι ο μεγάλος νικητής του ιταλικού «Master Chef».

Σύμφωνα με το yupi.gr, o 37χρονος σεφ, που γεννήθηκε στην Ελλάδα, αλλά μένει εδώ και πολλά χρόνια στη Mόντενα της Ιταλίας, κατάφερε να επικρατήσει των δύο Ιταλών αντιπάλων του και να αναδειχτεί νικητής του τελικού που μεταδόθηκε προχθές από το τηλεοπτικό δίκτυο «Celio».

Εκτός από τον τίτλο του «Πρώτου Ιταλού Master Chef», ο Σπύρος Θεοδωρίδης κέρδισε και το έπαθλο των 100.000 ευρώ αλλά και την ευκαιρία να εκδώσει το πρώτο του βιβλίο με συνταγές.

Το «Master Chef Italia», που έκανε πρεμιέρα στις 21 Σεπτεμβρίου, είχε μεγάλη απήχηση στο ιταλικό κοινό και αποτέλεσε ένα από τα επιτυχημένα τηλεοπτικά προγράμματα στη γειτονική χώρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ