Ο Κυρίτσης επιμένει για τους Σακκά-Σεϊσίδη, κάνει πίσω όμως για το Ελληνικό - iefimerida.gr

Ο Κυρίτσης επιμένει για τους Σακκά-Σεϊσίδη, κάνει πίσω όμως για το Ελληνικό

Φωτογραφία: Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιγος Κυρίτσης επιμένει στο χαρακτηρισμό του περί φρονηματικού χαρακτήρα διώξεων για τους Κώστα Σακκά και Μάριο Σεϊσίδη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ υποστήριξε η ΕΛ.ΑΣ «κάνει τη δουλειά της» και η σύλληψη των δύο δεν ήταν επιτυχία. Πρόσθεσε μάλιστα « Εάν έχεις παρακολουθήσει ότι επί σχεδόν για μια δεκαετία κάποιοι άνθρωποι βρίσκονται μονίμως στο στόχαστρο των αρχών και όταν έχεις διαπιστώσει μια αντιτρομοκρατία που ενορχηστρώνεται απο τα ΜΜΕ, πιστεύω στην άποψη ότι είναι καλύτερα δέκα ένοχοι εκτός φυλακής παρά ένας μέσα. Υπάρχουν στοιχεία στοχοποίησης σε υποθέσεις αυτού του προφίλ».

Αναφερόμενος πάντως στην ιδιωτικοποίηση του Ελληνικού έκανε ένα βήμα πίσω από τις αρχικές του απόψεις, υποστηρίζοντας πως η «αν περνούσε το χέρι μου θα υλοποιούνταν η μελέτη του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου πριν από 10 χρόνια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ