Σκύλος έσωσε γατάκια που είχαν πετάξει σε σακούλα στη μέση του δρόμου - iefimerida.gr

Σκύλος έσωσε γατάκια που είχαν πετάξει σε σακούλα στη μέση του δρόμου

Αϊόβα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από θαύμα γλίτωσαν δύο γατάκια στην Αϊόβα, τα οποία κάποιος άρρωστος είχε κλείσει σε μια σακούλα με γατοτροφή και την είχε πετάξει στη μέση του δρόμου, χάρη σε ένα σκύλο, το Ρέιγκαν, που τα έσωσε από βέβαιο θάνατο.

Ο Ρέιγκαν (φωτο) μάζεψε τη σακούλα από το δρόμο και την κουβάλησε μέχρι το σπίτι του, όπου δε σταμάτησε να κλαίει, μέχρι το αφεντικό του να την ανοίξει. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο CBS News η ιδιοκτήτρια του σκύλου, Λίντα Μπλέικλι, το θέαμα ήταν φρικιαστικό. Τα δύο γατάκια ήταν ζωντανά αλλά μέσα στα αίματα, καθώς δεν ήταν τα μόνα που μπήκαν στα σακούλα, αλλά τα μόνα που επέζησαν από τα αυτοκίνητα που την πάτησαν στο πέρασμά τους.

Αν και τραυματισμένα και σε κατάσταση σοκ, κατάφεραν να επιβιώσουν χάρη στη βοήθεια των ειδικών στο άσυλο ζώων όπου τα μετέφερε αμέσως η Μπλέικλι. Όπως είπε στο κανάλι η ιδιοκτήτρια του ασύλου, «το ένστικτο του Ρέιγκαν του έλεγε να βοηθήσει και όχι να σκοτώσει τα γατάκια. Με όλο το αίμα που υπήρχε στη σακούλα, κάποια σκυλιά θα είχαν αντιδράσει αλλιώς, εξαιτίας της μυρωδιάς. Ο Ρέιγκαν είναι ήρωας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ