Ειρωνικό tweet Αδωνι για το Ελληνικό: Δεν αποκλείεται η Ατλαντίδα να βρίσκεται μεταξύ πίστας και κεντρικού κτιρίου - iefimerida.gr

Ειρωνικό tweet Αδωνι για το Ελληνικό: Δεν αποκλείεται η Ατλαντίδα να βρίσκεται μεταξύ πίστας και κεντρικού κτιρίου

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία μία ειρωνική ανάρτηση στο Twitter, αλλά και χαρακτηρίζοντας επικίνδυνη την κυβέρνηση σχολίασε ο Αδωνις Γεωργιάδης τις εξελίξεις σχετικά με την επένδυση στο Ελληνικό.

«Πάντως αν ερμηνεύσουμε τον Κριτία του Πλάτωνος, δεν αποκλείεται η Ατλαντίδα να βρίσκεται κάπου μεταξύ πίστας και του κεντρικού κτιρίου... εύγε», έγραψε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στον λογαριασμό του, σχολιάζοντας την πρόθεση του υπουργείου Πολιτισμού να χαρακτηρίσει αρχαιολογικό χώρο σχεδόν στο σύνολό της την προς παραχώρηση έκταση.

«Η πρόθεση τους να κηρύξουν ως Αρχαιολογικό Χώρο ακόμη και την πίστα του αεροδρομίου αποδεικνύει πόσο επικίνδυνοι είναι αυτοί που κυβερνούν», είχε γράψει λίγο νωρίτερα στο Twitter ο κ. Γεωργιάδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ