Ολο το κατηγορητήριο για Σακκά και Σεϊσίδη - iefimerida.gr

Ολο το κατηγορητήριο για Σακκά και Σεϊσίδη

Φωτογραφία: Τατιάνα Μπόλαρη/Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για αδικήματα πλημμεληματικού χαρακτήρα παραπέμπονται να δικαστούν το Σάββατο το μεσημέρι στο αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο της Αθήνας ο Κώστας Σακκάς και ο Μάριος Σεϊσίδης.

Οι δυο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν αργά το απόγευμα της Παρασκευής στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, όπου και τους απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες.

Η εισαγγελέας άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη για τα αδικήματα της κλοπής (αφορά στο αυτοκίνητο με το οποίο κυκλοφορούσαν στην περιοχή της Λακωνίας), της πλαστογραφίας (αφορά στις ταυτότητες και τις πινακίδες κυκλοφορίας), της αντίστασης κατά της αρχής, της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης και δύο παραβάσεων του ΚΟΚ.

Σύμφωνα με το συνήγορο του Μ. Σεϊσίδη, Κώστα Παπαδάκη, στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία μετέβη ιατροδικαστής μετά από αίτημα του κατηγορουμένου, για να τον εξετάσει, καθώς καταγγέλλει ξυλοδαρμό από τους αστυνομικούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ