Στην Αθήνα μεταφέρθηκαν οι 8 Τούρκοι αξιωματικοί - iefimerida.gr

Στην Αθήνα μεταφέρθηκαν οι 8 Τούρκοι αξιωματικοί

Φωτογραφία: Eurokinissi/Βασίλης Βερβερίδης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Αθήνα μεταφέρθηκαν οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί, το ταξίδι των οποίων επιβεβαίωσε νωρίτερα σήμερα η δικηγόρος τους, Ίλια Μαρινάκη.

Η κυρία Μαρινάκη επεσήμανε πως ενημερώθηκε από τον αστυνομικό διευθυντή Αλεξανδρούπολης για τη συγκεκριμένη μεταγωγή, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί τους.

Παράλληλα εξέφρασε την ανησυχία της για την κίνηση αυτή, αφού ξεκαθάρισε ότι δεν γνωρίζει τα αίτια αυτής της μεταφοράς.

Αμέσως μετά τη δίκη τους, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες (21/7), οι 8 Τούρκοι μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο από την Αλεξανδρούπολη στην Καβάλα, κίνηση που σχολιάστηκε αρνητικά και είχε σκοπιμότητα, σύμφωνα με τα όσα είπε η δικηγόρος τους στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ πριν λίγο.

Υπενθυμίζεται ότι οι αξιωματικοί κρίθηκαν «ένοχοι», για την κατηγορία της παράνομης εισόδου των αξιωματικών στη χώρα, με το μονομελές πλημμελειοδικείο Αλεξανδρούπολης να τους επιβάλλει την ποινή κράτησης δύο μηνών με αναστολή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ