Βορίδης: «Δεν είναι δυνατόν να αργήσουν οι εκλογές» - iefimerida.gr

Βορίδης: «Δεν είναι δυνατόν να αργήσουν οι εκλογές»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μάκης Βορίδης χαρακτηρίζει κυβέρνηση εθνικής ανάγκης και όχι προγραμματικής ή ιδεολογικής σύγκλισης την παρούσα κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου και τονίζει ότι οι εκλογές δεν είναι δυνατόν να αργήσουν.

Ο κ. Βορίδης σε συνέντευξή του στον ΤΥΠΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση στην οποία συμμετέχει έχει σχηματιστεί για να υλοποιήσει συγκεκριμένους και σαφείς στόχους που πηγάζουν από τη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου 2011.

Όσοον αφορά στα θέματα του Υπουργείου του αναφέρει ότι η απελευθέρωση του επαγγέλματος των ταξί θα πρέπει να γίνει με κανόνες και κριτήρια συγκοινωνιακά και περιβαλλοντικά και όχι άναρχα ενώ σε ερώτηση για το εάν εξετάζει το θέμα της μείωσης των διοδίων ο κ. Βορίδης απαντά ότι ουδέποτε έχει υποστηρίξει τη μείωση των διοδίων ωστόσο αφήνει ανοιχτό το παράθυρο για μείωση του εισιτηρίου των διοδίων για τους πολίτες που μένουν εντός της Αττικής, λίγα χιλιόμετρα μετά τους σταθμούς.

«Έχω όμως υποστηρίξει ότι είναι παράλογο και άδικο να πληρώνεται το σύνολο του ποσού από ανθρώπους που μένουν εντός της Αττικής λίγα χιλιόμετρα μετά τους σταθμούς των διοδίων. Ως προς αυτό ευελπιστώ ότι θα μπορέσουμε να βρούμε μία λύση στα πλαίσια της συνολικής διαπραγμάτευσης που πρέπει να γίνει για να επανεκκινήσει η κατασκευή των μεγάλων οδικών αξόνων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ