Εκκενώθηκε Γερμανική πόλη από τον εντοπισμό βόμβας βάρους 1,8 τόνων! - iefimerida.gr

Εκκενώθηκε Γερμανική πόλη από τον εντοπισμό βόμβας βάρους 1,8 τόνων!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περισσότεροι από 45.000 άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους στην γερμανική πόλη Κομπλεντζ καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη γιγαντιαία επιχείρηση των αρχών για την εξουδετέρωση μιας βόμβας 1,8 τόνων, που ανακαλύφθηκε στην περιοχή και η οποία βρισκόταν εκεί από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Σε ακτίνα 2 χιλιομέτρων από το σημείο που βρέθηκε η βόμβα η πόλη έχει ερημωθεί. Πρόκειται για την μεγαλύτερη εκκένωση πληθυσμού στη Γερμανία σε καιρό ειρήνης, καθώς επηρεάζει τον μισό πληθυσμό της πόλης και έχουν εκκενωθεί νοσοκομεία, ιδρύματα και άλλες εγκαταστάσεις ενώ έχουν διακοπει και οι συγκοινωνίες.

Η βόμβα ήρθε στην επιφάνεια από την ξηρασία στον ποταμό Ρήνο και σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν οι Γερμανικές αρχές την βόμβα είχε ρίξει κατά την διάρκεια του πολέμου βρετανική RAF

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ