Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ κάνει ταινία τη διαρροή των Panama Papers - iefimerida.gr

Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ κάνει ταινία τη διαρροή των Panama Papers

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και ξαφνικά προέκυψε διαρροή εγγράφων που αποδεικνύουν την παγκόσμια οικονομική διαφθορά.

Ο Στίβεν Σοντερμπεργκ, βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης, παραγωγός ταινιών και σεναριογράφος, δεν χάνει χρόνο και μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη τις παράνομες οικονομικές δραστηριότητες πολιτικών, αρχηγών κρατών, ανθρώπων της τέχνης και άλλων, που συμμετείχαν σε ένα παγκόσμιο κύκλωμα απόκρυψης των περιουσιακών τους στοιχείων μέσω offshore εταιριών.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Χόλιγουντ, η ταινία θα έχει τον τίτλο Secrecy World και θα βασίζεται στο ομώνυμο ακυκλοφόρητο βιβλίο του δημοσιογράφου Τζέικ Μπερνστάιν, του ανθρώπου που έπαιξε βασικό ρόλο στις αποκαλύψεις. Στην ιστορία εμπλέκεται και ο συνάδελφός του Πέδρο Αλμοδόβαρ.

Ο Σοντερμπεργκ, που πριν δύο χρόνια δήλωσε «έγινα 50 ετών και εγκαταλείπω το σινεμά», πριν απο την ιστορία των Panama Papers, ήδη ετοιμάζει την επιστροφή του, με το «Lucky Logan» και τον Ντάνιελ Κρεγκ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Στίβεν Σόντερμπεργκ Panama Papers
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ