Τέλος το six-pack -Η νέα μόδα θέλει μια κάθετη γραμμή στην κοιλιά [εικόνες]

Φαίνεται πως οι γραμμωμένοι κοιλιακοί δεν συγκινούν πια τις διάσημες, οι οποίες δεν έχουν ως στόχο να αποκτήσουν πια την κοιλιά-πέτρα με τα six pack.

Από τα μοντέλα της Victoria Secret μέχρι τις πιο «πορωμένες» fitness bloggers, η νέα μόδα θέλει να φαίνεται έντονη η γραμμή -ab cracks- μεταξύ των κοιλιακών σου.

Αν και προηγουμένως επικεντρωνόμασταν στο πως να γυμνάσουμε τους πλάγιους και ορθούς κοιλιακούς μας, η γραμμή που ξεκινάει κάτω από το στήθος και τελειώνει λίγο παραπάνω από τον αφαλό είναι ο νέος στόχος των γυναικών.

Το να την κατακτήσεις δεν είναι δύσκολο, αφού και εδώ τα push aps και οι κλασσικές ασκήσεις κοιλιακών είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Η γραμμή δεν είναι ίδια σε όλες μας. Ανάλογα με την σωματοδομή και την γυμναστική που θα κάνουμε, η γραμμή των κοιλιακών μπορεί να είναι πιο έντονη ή πιο διακριτικη.

Η Bella Hadid, η Karlie Kloss, το μοντέλο Emily Ratatovski και η Μαρία Μενούνος έχουν από τα πιο εντυπωσιακά σώματα της showbiz και αυτό που ξεχωρίζει πάνω τους είναι η σέξι γραμμή μεταξύ των κοιλιακών τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κοιλιακοί γυμναστική μανία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ