Ντάνιελ Κρεγκ: «Οι αδελφές Καρντάσιαν είναι γαμ...ες ηλίθιες!» - iefimerida.gr

Ντάνιελ Κρεγκ: «Οι αδελφές Καρντάσιαν είναι γαμ...ες ηλίθιες!»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο διάσημος ηθοποιός Ντάνιελ Κρεγκ που έχει ενσαρκώσει τον Τζέιμς Μποντ έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη στο περιοδικό GQ και χαρακτήρισε «γαμ...νες ηλίθιες» τις αδελφές Καρντάσιαν.

Ο γοητευτικός Ντάνιελ είπε πως θεωρεί ότι είναι αηδιαστικό να κάνεις καριέρα βγάζοντας στη δημοσιότητα την προσωπική σου ζωή και πρόσθεσε «Το ζήτημα δεν είναι να φοβάσαι να εκφράσεις δημόσια τα συναισθήματά σου, όμως όταν αυτό το πουλάς τότε δεν μπορείς ποτέ να κερδίσεις ξανά την προσωπική σου ζωή. Δεν μπορείς να πεις ξαφνικά πως θέλεις τώρα να μείνεις μόνος σου. Να πας να γαμ...θεις! Έχουμε δει το σαλόνι σου, τη γέννησή σου, μας έχει δείξει ακόμα και τον πλακούντα και ξαφνικά θες να μην σε ενοχλούν στην προσωπική σου ζωή ». Καλά τα λέει ο Ντάνιελ, να τα ακούν και οι δικοί μας τηλε-μαϊντανοί

Ντάνιελ Κρεγκ: «Οι αδελφές Καρντάσιαν είναι γαμ...ες ηλίθιες!»  | iefimerida.gr 0
Ντάνιελ Κρεγκ: «Οι αδελφές Καρντάσιαν είναι γαμ...ες ηλίθιες!»  | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ