Ψηλά Tακούνια το πρωί; Όχι και Τόσο Καλή Ιδέα - iefimerida.gr

Ψηλά Tακούνια το πρωί; Όχι και Τόσο Καλή Ιδέα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ φορώντας flats» δήλωσε κάποτε η Victoria Beckham. Η Victoria, όμως, δεν έχει περπατήσει ποτέ με ψηλοτάκουνα στη Βικτώρια - ή σε οποιαδήποτε άλλη γειτονιά της Αθήνας.

Αν αυτό είχε συμβεί, θα διαπίστωνε και η ίδια πως, πράγματι, οι γυναίκες που φοράνε τακούνια σε αυτή την πόλη είναι εξαιρετικά συγκεντρωμένες - εστιάζοντας, βασικά, στο να μην σωριαστούν στο επόμενο βήμα τους.

Τα τακούνια το πρωί είναι μια καλή ιδέα. Στο κατασκευασμένο σύμπαν των διαφημίσεων. Άντε και του Ιnstagram. Αλλά μέχρι εκεί. Γιατί στην πραγματική ζωή δεν πρωταγωνιστούμε σε σποτάκι στη Νέα Υόρκη, να βγαίνουμε χαμογελαστές κι αεράτες από το loft μας και να καταπίνουμε με σέξι δρασκελιές τα οικοδομικά τετράγωνα. Οι περισσότερες παίρνουμε βιαστικά έναν καφέ από τον φούρνο στη γωνία, περπατάμε νευρικά για τις δουλειές μας,περιμένουμε στην ουρά της τράπεζας.

Δείτε τους υπόλοιπους 4 λόγους για τους οποίους τα ψηλοτάκουνα τελικά δεν είναι και τόσο καλή ιδέα για τα δρομάκια της Αθήνας στο BOVARY.GR πατώντας εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ψηλοτάκουνα Αθήνα στιλ άνεση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ