Δεν αποσύρεται από την κούρσα ο Σάντερς -Θα συνεργαστεί με την Χίλαρι Κλίντον - iefimerida.gr

Δεν αποσύρεται από την κούρσα ο Σάντερς -Θα συνεργαστεί με την Χίλαρι Κλίντον

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την Χίλαρι Κλίντον θα συναντηθεί στο εγγύς μέλλον ο Μπέρνι Σάντερς προκειμένου να συζητήσουν μαζί τρόπους για να νικήσουν τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο 74χρονος Σάντερς κατά τη διάρκεια συνάντησης με τον Μπαράκ Ομπάμα στον Λευκό Οίκο υπογράμμισε ότι μια προεδρία του Τραμπ θα συνιστούσε «καταστροφή».

Παρά την πρόθεσή του να συνεργαστεί με την Κλίντον και παρ' ότι η τελευταία έχει ήδη συγκεντρώσει τον αριθμό των εκλεκτόρων που χρειάζεται για να εξασφαλίσει το χρίσμα στο συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος, ο Σάντερς είπε ότι θα συνεχίσει την προεκλογική εκστρατεία του και θα συμμετάσχει στις προκριματικές που θα διεξαχθούν στην πρωτεύουσα Ουάσινγκτον την επόμενη Τρίτη. Πρόσθεσε ότι σκοπεύει να θέσει τα ζητήματα που πρόβαλε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του και στο συνέδριο που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο και ότι θα συνεχίσει να κάνει ό,τι μπορεί για να αποτρέψει μια στροφή της κοινωνίας προς μια «ολιγαρχική μορφή».

Ο Σάντερς, που συνομίλησε με τον Ομπάμα επί περίπου μία ώρα, ευχαρίστησε τον Αμερικανό πρόεδρο αλλά και τον αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν για την ουδετερότητα που τήρησαν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και για το γεγονός ότι δεν εξέφρασαν τη στήριξή τους σε κανέναν από τους υποψηφίους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ