O σχεδιαστής της Ferrari και Maserati αναλαμβάνει τις Chrysler και Lancia - iefimerida.gr

O σχεδιαστής της Ferrari και Maserati αναλαμβάνει τις Chrysler και Lancia

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον αρχισχεδιαστή των Ferrari και Maserati, επιστρατεύει η Fiat προκειμένου να διαμορφώσει τη νέα αισθητική ταυτότητα των Chrysler και Lancia, η οποία θα είναι κοινή για τις δύο εταιρείες.

Οι εν λόγω όμιλοι φαίνεται πως εκτός από πλατφόρμες και κινητήρες ανταλλάζουν και ...στελέχη, όπως δείχνει η κίνηση του μεγάλου αφεντικού της Fiat, Σέρτζιο Μαρκιόνι να αναθέσει στον Λορέντζο Ραματσιότι, τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα των Chrysler και Lancia. Στόχος είναι να διπλασιαστεί ο όγκος των πωλήσεών τους μέχρι το 2014.

Ο Mαρκιόνι υπολογίζει πως ο 63χρονος σχεδιαστής, ο οποίος επέστρεψε από την συνταξιοδότηση το 2007, θα καταφέρει να καταστήσει θελκτικά τα αυτοκίνητα των Chrysler και Lancia, τόσο στους Ευρωπαίους όσο και στους Αμερικάνους αγοραστές.

Ο Ραματσιότι «κρύβεται» πίσω από πολλά μοντέλα της Ferrari, όπως η 550 Maranello, 360 Modena, Enzo, F430 και 612 Scaglietti. Επίσης, είναι υπεύθυνος για τη μορφή του νέου SUV της Maserati.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ