Το ΥΠΟΙΚ διαψεύδει ότι θα ιδιωτικοποιηθούν οι τάφοι των Βενιζέλων - iefimerida.gr

Το ΥΠΟΙΚ διαψεύδει ότι θα ιδιωτικοποιηθούν οι τάφοι των Βενιζέλων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με επίθεση στα ΜΜΕ που αναμετέδωσαν την είδηση τοπικής εφημερίδας το ΥΠΟΙΚ διαψεύδει την είδηση ότι οι Τάφοι των Βενιζέλων παραχωρήθηκαν στο Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων.

Μιλώντας στο ΑΠΕ κύκλοι του ΥΠΟΙΚ ανέφεραν ότι αποδεικνύεται «άνθρακες ο θησαυρός» για την εφημερίδα «Χανιώτικα Νέα» και όσα μέσα ενημέρωσης αναπαράγουν την είδηση, η δήθεν παραχώρηση στην ΕΤΑΔ για ιδιωτικοποίηση της έκτασης στην οποία βρίσκονται οι Τάφοι των Βενιζέλων στα Χανιά

Το ΥΠΟΙΚ υποστηρίζει ότι η έκταση έχει παραχωρηθεί στον Δήμο Χανίων από το 2014, όμως οι Δημοτικές Αρχές έχουν καθυστερήσει τη μετεγγραφή του ακινήτου. «Για άλλη μια φορά οι κατασκευαστές "ειδήσεων" που στοχεύουν στη δημιουργία εντυπώσεων με ψεύδη στο βωμό του μικροπολιτικού οφέλους καλούνται να λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό, αναφέρουν οι ίδιες πηγές», συνεχίζουν οι κύκλοι του ΥΠΟΙΚ.

Τα έγγραφα που έδωσε στη δημοσιότητα του ΥΠΟΙΚ:

Εγγραφο 1

Εγγραφο 2

Εγγραφο 3

Εγγραφο 4

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τάφοι Βενιζέλων
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ