Προβλήματα στον γάμο Γουίλιαμ-Κέιτ: Ζήλιες, καβγάδες και πίεση

Το In Touch είναι ένα από τα γνωστά σκανδαλοθηρικά περιοδικά και αυτή την εβδομάδα ασχολείται με τον γάμο του διασημότερου ζευγαριού της Μεγάλης Βρετανίας.

Κατά το In Touch, ο γάμος Γουίλιαμ-Κέιτ περνά προβλήματα, η σχέση τους κρέμεται από μία κλωστή και για αυτό έχουν ήδη επισκεφτεί σύμβουλο γάμου.

Το περιοδικό αναφέρει ότι αιτία της κρίσης είναι η αυξημένη πίεση που ασκείται στο ζευγάρι, με τα προβλήματά τους να περιπλέκονται από τον συνεχή δημόσιο έλεγχο στον οποίο υπόκεινται και για την έντονη κριτική που τους ασκήθηκε τελευταία για σπατάλη και στην εκπλήρωση των βασιλικών υποχρεώσεων (η Κέιτ έσπασε παράδοση εκατοντάδων χρόνων γιατί δεν ήθελε να πάει σε εκδήλωση, έρχονται στο φως δημοσιεύματα για το πόσο λίγο δουλεύει ο Γουίλιαμ κ.ά.).

Μάλιστα, το In Touch κάνει λόγο για συνεχείς καβγάδες μεταξύ του ζευγαριού και εκδηλώσεις ζήλιας, ενώ αναφέρει ότι αυτό που έχει κάνει έξαλλη τη Μίντλετον δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι στην κριτική που της ασκείται από το παλάτι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ παίρνει το μέρος της βασίλισσας Ελισάβετ!

Τα προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού μπορεί να έχουν ενταθεί και λόγο της πίεσης που κατά το Hollywood Gossip αναφέρει ασκείται στην Κέιτ Μίντλετον προκειμένου να μείνει και πάλι έγκυος.

Η ίδια, μετά από δυο δύσκολες εγκυμοσύνες φαίνεται ότι δεν είναι κάτι που επιθυμεί και μάλιστα άμεσα, ωστόσο, το περιβάλλον της, με προεξάρχουσα την μητέρα της Κάρολ φαίνεται ότι της ασκεί υπερβολική πίεση προκειμένου να προχωρήσει και στο τρίτο. Και όλα αυτά γιατί οι πρώτες δύο εγκυμοσύνες της γοήτευσαν τον κόσμο, τόνωσαν τη βρετανική οικονομία και ωφέλησαν πολύ το παλάτι.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ