Αγανακτισμένοι γιούχαραν τον Ομπάμα [βίντεο]

Αντιμέτωπος με Αγανακτισμένους βρέθηκε ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, κατά τη διάρκεια ομιλίας του για την οικονομική πολιτική σε σχολείο στο Νιου Χαμσάιρ.

Οι Αγανακτισμένοι διέκοψαν την ομιλία του, φωνάζοντας «κύριε πρόεδρε, περισσότεροι από 4.000 ειρηνικοί διαδηλωτές έχουν συλληφθεί, την ώρα που οι τραπεζίτες εξακολουθούν να καταστρέφουν την οικονομία. Πρέπει να σταματήσετε την επίθεση στα δικαιώματά μας επί της 1ης τροπολογίας ( η οποία αφορά στην ελευθερία της έκφρασης). Η σιωπή σας στέλνει το μήνυμα πως η αστυνομική βία είναι αποδεκτή. Οι τράπεζες διασώθηκαν. Ξεπουληθήκαμε».

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ διατήρησε την ψυχραιμία του και άκουσε τις απόψεις των Αγανακτισμένων πολιτών, λέγοντας ότι εκτιμά τη γνώμη τους. Στη συνέχεια της ομιλίας του μάλιστα, ανέφερε ότι οι νέοι αλλά και οι Αγανακτισμένοι είναι ο λόγος που ξαναθέτει υποψηφιότητα για τις εκλογές.

« Σε πολλούς από εκείνους που διαδηλώνουν στη Νέα Υόρκη και σε όλη τη χώρα υπάρχει μια βαθιά αίσθηση απογοήτευσης. Μια αίσθηση απογοήτευσης για το γεγονός πως η ουσία του 'αμερικανικού ονείρου' φαίνεται να χάνεται. Και αυτό δε θα έπρεπε να συμβαίνει. Όχι εδώ. Όχι στην Αμερική», πρόσθεσε.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αμερικανός πρόεδρος γιουχάρεται κατά τη διάρκεια ομιλίας του, καθώς το τελευταίο διάστημα αντίστοιχα περιστατικά έχουν σημειωθεί στο Σαν Φρανσίσκο και στο δυτικό Χόλιγουντ, ενώ πριν από μερικές μέρες την ίδια τύχη είχε και η σύζυγος του, στη διάρκεια αγώνων Nascar.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ