Ελληνίδα σχεδιάστρια περιγράφει στο Harper's Bazaar το ιδανικό 24ωρο στην Αθήνα -Πού να βγεις, πού να φας - iefimerida.gr

Ελληνίδα σχεδιάστρια περιγράφει στο Harper's Bazaar το ιδανικό 24ωρο στην Αθήνα -Πού να βγεις, πού να φας

Φωτογραφία: Instagram /@christinaeconomou
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πως είναι μία ιδανική μέρα για την ίδια στην Αθήνα περιγράφει στο Harper's Bazaar η σχεδιάστρια Χριστίνα Οικονόμου.

Το πρωινό της ξύπνημα είναι στις 7:30 και αφού σηκωθεί, και απολαύσει το μπάνιο της, πίνει τον καφέ της ενώ ντύνεται.

Μία ώρα αργότερα κατευθύνεται προς το γραφείο της, αν και όπως τονίζει τρεις φορές την εβδομάδα προσπαθεί να κάνει πιλάτες. Στο δρόμο για το γραφείο, περνάει αρχικά από τον Εθνικό Κήπο για να βγάλει μία 45λεπτη βόλτα τον σκύλο της. «Ο Εθνικός Κήπος στην Αθήνα είναι απόλυτα όμορφος και αποτελεί μεγάλη πηγή έμπνευσης για εμένα. Το να παρατηρώ τον κόσμο στο κέντρο της Αθήνας πάντα μου δίνει έμπνευση, επίσης», λέει η Ελληνίδα σχεδιάστρια.

Ελληνίδα σχεδιάστρια περιγράφει στο  Harper's Bazaar το ιδανικό 24ωρο στην Αθήνα -Πού να βγεις, πού να φας | iefimerida.gr 0

Στις 9 το πρωί, η Χριστίνα Οικονόμου, περνάει από τις υπαίθριες αγορές στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην αγορά της Πλατείας Αβησσυνίας που όπως τονίζει έχει «απίστευτα αντικείμενα; τα πάντα από μία όμορφη βίντατζ πολυθρόνα μέχρι ένα μικρό μεταλλικό κουτί. Μπορείς πάντα να βρεις κάτι πραγματικά όμορφο και που να σε εμπνέει εκεί». 45 λεπτά μετά βρίσκεταισ το στούντιό της.

Στις 2 το μεσημέρι όταν έχει χρόνο για φαγητό, η σχεδιάστρια προτιμάει είτε να πηγαίνει στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, σε διαφορετική περίπτωση προτιμά τα σάντουιτς του Alfiere.

Ελληνίδα σχεδιάστρια περιγράφει στο  Harper's Bazaar το ιδανικό 24ωρο στην Αθήνα -Πού να βγεις, πού να φας | iefimerida.gr 1

Μερικά ποτά ή ένα καλό δείπνο ακολουθούν μετά τις 7 όταν η δουλειά έχει τελειώσει. Αγαπημένα εστιατόρια το RATKA για πάπια και το Freud για σούσι και καβουροσαλάτα. «Αν δεν πάω για δείπνο, θα προσπαθήσω πάντα να πάω σε μία ενδιαφέρουσα έκθεση που λαμβάνει χώρα στην Αθήνα για να πάρω έμπνευση».

Τι κάνει όμως στην περίπτωση που θέλει να βγει για να διασκεδάσει ακόμα περισσότερο και να χορέψει. Το Cinderela, μία καινούρια ντισκοτέκ, είναι μία από τις επιλογές που συστήνει ανεπιφύλακτα, ενώ το Jazz in Jazz είναι το μαγαζί που προτιμά αν θέλει κάτι πιο ήρεμο. «Το Αλεξανδρινό στα Εξάρχεια είναι επίσης ένα σικάτο μέρος για να πας και να χαλαρώσεις με ένα ποτήρι κρασί -έχει πολύ παριζιάνικη ατμόσφαιρα», συνεχίζει η σχεδιάστρια. Για την περίπτωση που κάποιος θέλει να διασκεδάσει μέχρι πρωίας, συστήνει το Kitty Cat, το κλαμπ που τους τελευταίους μήνες έχει κερδίσει το αθηναϊκό κοινό.

Ελληνίδα σχεδιάστρια περιγράφει στο  Harper's Bazaar το ιδανικό 24ωρο στην Αθήνα -Πού να βγεις, πού να φας | iefimerida.gr 2

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: FACEBOOK, INSTAGRAM /CRISTINA ECONOMOU

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χριστίνα Οικονόμου Harper's Bazaar Αθήνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ