«Αντώνη κράτα, μην υπογράψεις» λέει ο Φαήλος Κρανιδιώτης - iefimerida.gr

«Αντώνη κράτα, μην υπογράψεις» λέει ο Φαήλος Κρανιδιώτης

έκτη δόση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρά τη σαφή απειλή των Ευρωπαιών ότι εάν δεν υπάρξει γραπτή δέσμευση του Αντώνη Σαμαρά δεν θα εκταμιευθεί η 6η δόση , ο κ.Φαήλος Κρανιδιώτης κάλεσε για ακόμα μια φορά τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μην βάλει την υπογραφή του , κάνοντας λόγω για «χάρτινη απειλή».

Ο στενός συνεργάτης του κ. Σαμαρά σε δηλώσεις του το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, επισήμανε ότι «εάν δεν πατήσεις εδώ φρένο, τότε θα έρθουν και άλλα» και εξέφρασε την άποψη ότι ο κ. Σαμαράς θα πρέπει να επιμείνει στη στάση του να μην υπογράψει, καθώς έχει δεσμευθεί με 5 διαφορετικούς τρόπους.

Ο κ. Κρανιδιώτης εξέφρασε την εκτίμηση ότι το θέμα της υπογραφής του κ. Σαμαρά ως προαπαιτούμενο για την 6η δόση ενισχύεται κυρίως από «ελληνικά κέντρα», με σκοπό να ταπεινωθεί ο πρόεδρος της ΝΔ και να έχει απώλειες.

Ο κ. Κρανιδιώτης παρατήρησε ότι η στάση του κ. Σαμαρά είναι πολιτική αυτοθυσίας και όχι υποταγής και επανέλαβε ότι η ΝΔ δε συγκυβερνά και δεν πρόκειται να «γίνει πλυντήριο» των όσων έκανε το ΠΑΣΟΚ τα τελευταία δύο χρόνια.

Σε ερώτηση για το εάν θα είναι ο ίδιος υποψήφιος στις εκλογές, ο κ. Κρανιδιώτης δήλωσε πρόθυμος να βοηθήσει εάν του το ζητήσει ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ