Παραδοχή των διαιτητών του ντέρμπι: Εκανε βήματα ο Σπανούλης, δεν το είδαμε [βίντεο] - iefimerida.gr

Παραδοχή των διαιτητών του ντέρμπι: Εκανε βήματα ο Σπανούλης, δεν το είδαμε [βίντεο]

ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός πήρε μια μεγάλη νίκη χθες στο κλειστό του ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού, ωστόσο το τρίποντο του Βασίλη Σπανούλη... σήκωσε μεγάλη κουβέντα.

Ο αρχηγός του ΟΣΦΠ στην φάση που βάζει το τρίποντο και δίνει τη νίκη στην ομάδα του, κάνει βήματα με τους τρεις διαιτητές να μην καταλογίζουν την παράβαση. Ο ΠΑΟ φώναζε για την φάση αυτό και απείλησε να μην κατέβει στο ΣΕΦ στον 3ο τελικό της Τετάρτης, αλλά τελικά με ψυχραιμία αποφάσισε η ομάδα να αγωνιστεί.

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος, ο Ηλίας Κορομηλάς και ο Τάσος Μάνος είδαν τη φάση σε replay και εκτιμούν πως υπάρχουν βήματα στη φάση. Σύμφωνα με ασφαλείς και επιβεβαιωμένες πληροφορίες, η άποψη τους για τη φάση ήταν ότι «Έγιναν βήματα, αυτό είναι σίγουρο, αλλά δυστυχώς το είδαμε στην τηλεόραση κι όχι όσο ήμασταν στο παρκέ. Όπως συνέβη σχεδόν με όλους δηλαδή, όσους βρίσκονταν στο γήπεδο» μεταφέρει το sdna για όσα είπαν οι διαιτητές μετά το ντέρμπι.

Ο Αναστόπουλος ήταν ο διαιτητής ο οποίος είχε υπό τον έλεγχό του τη συγκεκριμένη φάση, εστίασε την προσοχή του ψηλά κοιτώντας αν θα υπάρξει επαφή μεταξύ Σπανούλη-Καλάθη. Το αποτέλεσμα ήταν ότι όταν ο αρχηγός του Ολυμπιακού μετακίνησε το σταθερό του πόδι, με τρόπο που κανείς στη ζωντανή ροή δεν αντιλήφθηκε, μοιραία δεν υπέπεσε ούτε στην αντίληψη του Αναστόπουλου.

Συζητώντας μεταξύ τους οι διαιτητές πήραν θέση για τη φάση: «Υπάρχουν βήματα», ενώ αντίθετα για την προηγούμενη κίνηση του Διαμαντίδη, στην οποία ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται για επιθετικό φάουλ, έλεγαν πως δεν στοιχειοθετείται επιθετικό φάουλ από την επαφή που είχε ο κάπτεν του Παναθηναϊκού με τον Χάντερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ