Η ψυχολόγος Σάντυ Κουτσοσταμάτη φτιάχνει και πουλάει τα δικά της κριτσίνια! - iefimerida.gr

Η ψυχολόγος Σάντυ Κουτσοσταμάτη φτιάχνει και πουλάει τα δικά της κριτσίνια!

Φωτογραφία: NDP Photo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πανέμορφη ψυχολόγος Σάντυ Κουτσοσταμάτη δημιουργεί κριτσίνια για υγιεινή διατροφή με την βοήθεια του συζύγου της.

«Τα δημητριακά είναι τα πρώτα που παράγονται στην Ελλάδα, χωρίς πρόσθετα σάκχαρα, χωρίς συντηρητικά και trans λιπαρά, μόνο με φυσικές βιταμίνες», τονίζει η ίδια σε συνέντευξη της.

Μάλιστα, τα κριτσίνια είναι με αγνά υλικά, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, θαλασσινό αλάτι Μεσολογγίου, γραβιέρα Νάξου, ελιές Καλαμών, όπου είναι ένα πάρα πολύ υγιεινό σνακ για ενήλικες και παιδιά.

Η όμορφη ψυχολόγος σημειώνει ότι η ιδέα της ήρθε την περίοδο που ήταν έγκυος.

«Τότε ευαισθητοποιήθηκα με τη διατροφή και ο άντρας μου με ακολούθησε προς αυτή την κατεύθυνση. Πιστεύω ότι η τροφή μπορεί να σε αρρωστήσει, αλλά και να σε θεραπεύσει. Όταν απέκτησα την πρώτη μου κόρη δεν ήθελα να τρώει σνακ με ψεκασμένες βιταμίνες, συντηρητικά και ζάχαρη, αφού αυτά δεν της προσφέρουν τίποτα. Το δεύτερο παιδί με κινητοποίησε ακόμα πιο πολύ. Στην αρχή συζητούσαμε με τον Δημήτρη να δημιουργήσουμε σνακ, αλλά σε θεωρητικό επίπεδο. Μετά όμως από σοβαρή συζήτηση με έναν οικογενειακό φίλο που είχε την τεχνογνωσία και ώριμες συζητήσεις με τον Δημήτρη αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε υγιεινά δημητριακά και κριτσίνια για παιδιά και ενήλικες. Φυσικά, οι πρώτοι μας δοκιμαστές ήταν οι δυο μας κόρες», ανέφερε στη συνέντευξη της.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ψυχολόγος Σνακ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ