Ο ΙΣΑ αναζητά ποινικές ευθύνες για τους βουλευτές που ψήφισαν το ασφαλιστικό - iefimerida.gr

Ο ΙΣΑ αναζητά ποινικές ευθύνες για τους βουλευτές που ψήφισαν το ασφαλιστικό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τυχόν πειθαρχικές ευθύνες για βουλευτές που ψήφισαν το ασφαλιστικό νομοσχέδιο αναζητά ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών.

To Δ.Σ. του ΙΣΑ συζήτησε το θέμα των διαχρονικών ευθυνών των βουλευτών, για την κατάρρευση του συστήματος υγείας στη χώρα μας που έχει δυσμενείς επιπτώσεις τόσο για τους ασθενείς, όσο και για τους λειτουργούς της υγείας.

Στο πλαίσιο αυτό έλαβε την απόφαση να αναθέσει στη νομική υπηρεσία του ΙΣΑ, να διερευνήσει σε βάθος εάν υπάρχουν πειθαρχικές ευθύνες, για τους βουλευτές μέλη του που ψήφισαν το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, το οποίο αποτελεί ταφόπλακα για τους επαγγελματίες της υγείας ενώ πρόκειται να υποβαθμίσει περαιτέρω τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στη χώρα μας.

Ακόμη πρόκειται να διερευνηθεί εάν υπάρχουν διαχρονικά και άλλοι ιατροί βουλευτές, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την υποβάθμιση του υγειονομικού συστήματος που έχει θέσει σε κίνδυνο τη ζωή των ασθενών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΙΣΑ νομοσχέδιο Σύστημα Υγείας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ