To Asador Meat House γιορτάζει με Beaujolais Nouveau 2011!

Το Asador Meat House υποδέχεται το χειμώνα με κρασί. Μία εβδομάδα αφιερωμένη στο Beaujolais Nouveau, από το Οινοποιείο του Georges Duboeuf.

Από τις 22 μέχρι τις 25 Νοεμβρίου στο Asador Meat House, το εστιατόριο που αγαπά το κρασί και ξέρει να το σερβίρει σωστά, θα απολαμβάνουμε αυτό το παιχνιδιάρικο και φρέσκο κρασί και θα το συνοδεύουμε με πλατό από εξαιρετικά τυριά από τη Γαλλία, την Ισπανία και την Ιταλία, πολύ προσεκτικά διαλεγμένα. Συγκεκριμένα Cantal Petit Livradoit, Raclette Livradoit, Gruverre de Savoie, Iberico Queso, Queso di Cabra και Pecorino 10ετούς παλαίωσης συνοδεύουν μοναδικά το κρασί μας. Η γιορτή του Beaujolais Nouveau είναι μια διεθνής παράδοση πια και στο Asador Meat House την κρατάμε ζωντανή. Ελάτε κι εσείς να απολαύσετε τη νέα σοδειά του Beaujolais Nouveau. Ένα μπουκάλι κρασί και ένα πλατό τυριών προσφέρεται με €20.

Info: Asador Meat House/ Ελπίδος 2α Αγ. Παρασκευή/τηλ.: 213 0049626 / www.asador.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ