Κλείνει ο κύκλος των επαφών του Παπανδρέου για την επόμενη μέρα - iefimerida.gr

Κλείνει ο κύκλος των επαφών του Παπανδρέου για την επόμενη μέρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοκληρώνεται σήμερα ο πρώτος κύκλος επαφών του κ. Γιώργου Παπανδρέου με τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ για την επόμενη μέρα στο κόμμα της κυβερνητικής πλειοψηφίας. Σήμερα, ο πρόεδρος του κινήματος θα συναντηθεί με τους κυρίους Θεόδωρο Πάγκαλο, Χάρη Καστανίδη και Πέτρο Ευθυμίου.

Ο κ. Παπανδρέου, ζητάει τις απόψεις των στελεχών του προκειμένου να αποφασίσει το πως θα κινηθεί κυρίως ενόψει των επερχόμενων εκλογών. Ολα δείχνουν ότι βρίσκεται ήδη σε μια διαδικασία αποχώρησης αν και ορισμένοι στο στενό του επιτελείο προσπαθούν ακόμη να τον επηρεάσουν στην κατεύθυνση να παραμείνει στην ηγεσία του κόμματος και να οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ στην επόμενη αναμέτρηση.

Αντιθέτως, το μήνυμα που εκπέμπεται προς αυτόν από τη συντριπτική πλειοψηφία των κορυφαίων με τους οποίους έχει συναντηθεί έως σήμερα είναι ότι θα πρέπει να δρομολογήσει μόνος του την ομαλή διαδοχή.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, όλοι συμφωνούν ότι οι διαδικασίες θα πρέπει να έχουν μεν συμφωνηθεί αλλά να ξεκινήσουν μετά την υπερψήφιση του Προϋπολογισμού και την εκταμίευση της 6ης δόσης.

Συγκλίνουσες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι όποιες κινήσεις θα ανακοινωθούν επισήμως στα μέσα Δεκεμβρίου με στόχο οι διαδικασίες να κινηθούν και να ολοκληρωθούν τον Ιανουάριο. Ετσι, ακόμη κι οι εκλογές γίνουν στις 19 Φεβρουαρίου, άρα θα προκηρυχθούν στις 29 ή 30 Ιανουαρίου θα υπάρχει χρόνος για το νέο πρόεδρο να προετοιμάσει την εκλογική του στρατηγική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ