Βενζινοπώλες: Να μην αυξηθεί ο φόρος στα καύσιμα και τις τραπεζικές συναλλαγές - iefimerida.gr

Βενζινοπώλες: Να μην αυξηθεί ο φόρος στα καύσιμα και τις τραπεζικές συναλλαγές

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αντίθεσή της στα ενδεχόμενα αύξησης των ειδικών φόρων κατανάλωσης στα καύσιμα και φορολόγησης των τραπεζικών συναλλαγών εκφράζει η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος.

Η ΟΒΕ υποστηρίζει ότι τα όρια φοροδότησης στα καύσιμα έχουν εξαντληθεί και κάθε νέα αύξηση αντισταθμίζεται με ισοδύναμη μείωση της κατανάλωσης καθώς και ότι εκτός από τους ειδικούς φόρους ο κλάδος θα επιβαρυνθεί και με τη νέα αύξηση, κατά μια μονάδα, του ΦΠΑ.

Σημειώνει, επίσης, ότι η προμήθεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών με τους καταναλωτές μέσω τραπεζών κυμαίνεται από 30% μέχρι και 50% των μεικτών κερδών του πρατηρίου και ότι οι φορολογικές επιβαρύνσεις ξεπερνούν τα 2/3 του τζίρου των πρατηρίων. Καλεί τέλος την κυβέρνηση να στραφεί στην πάταξη του λαθρεμπορίου και παραεμπορίου καυσίμων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ