Σολομός υπάρχει άφθονος παντού, ακόμη και οι ελληνικές ιχθυοκαλλιέργειες παράγουν και είναι πραγματικός, νόστιμος και υγιεινός. Καταναλώστε τον άφοβα!
Υλικά
- 1 φιλέτο φρέσκου σολομού
- 3 μέτρια κρεμμύδια
- 1 λεμόνι
- 1 κολοκυθάκι μέτριο
- 2-3 καρότα
- 3 κουταλιές ελαιόλαδο
- Λίγη πιπερίτσα τσίλι
- Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
- Ανάψτε τον φούρνο στους 200 βαθμούς
- Καθαρίστε τα κρεμμύδια, τα καρότα και το κολοκυθάκι κόψτε τα λεπτά μπαστουνάκια
- Σε τριπλή λαδόκολλα ή τριπλό αλουμινόχαρτο τοποθετήστε τα λαχανικά
- Τοποθετήστε από πάνω τους τον σολομό
- Αλάτι και πιπερίτσα τσίλι
- Προσθέστε το ελαιόλαδο, κλείστε πολύ καλά το πακέτο
- Ανοίξτε την λαδόκολλα, σερβίρετε το πιάτο με μπόλικο λεμόνι