Στην Αθήνα ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν -Συναντήσεις με Τσίπρα και Μητσοτάκη - iefimerida.gr

Στην Αθήνα ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν -Συναντήσεις με Τσίπρα και Μητσοτάκη

Nick Paleologos / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Αθήνα επισκέπτεται ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιος για την Απασχόληση, την Ανάπτυξη, τις Επενδύσεις και την Ανταγωνιστικότητα, Γίρκι Κατάινεν, ο οποίος θα έχει συνάντηση τόσο με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα όσο και με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το πρόγραμμα του αντιπροέδρου της Κομισιόν περιλαμβάνει: στις 10:00 θα μιλήσει στη Βουλή, στα προεδρεία και σε εκπροσώπους των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Παραγωγής Εμπορίου και Οικονομικών Υποθέσεων.

Στις 12:00 θα εκφωνήσει ομιλία με θέμα «Το Επενδυτικό Σχέδιο και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Στρατηγικών Επενδύσεων στην Ελλάδα» λίγο πριν την ολοκλήρωση της εκδήλωσης με θέμα «Info Day: Επενδυτικό Σχέδιο Γιούνκερ για την Ευρώπη» που διοργανώνεται από την Αντιπροσωπεία της Ε.Ε. στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, στην Αίγλη Ζαππείου.

Η συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα είναι προγραμματισμένη για τις 13:00.

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας με τους προέδρους συστημικών τραπεζών και τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, στις 14:00.

Αμέσως μετά θα έχει και το τετ α τετ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Τη στιγμή που η έλλειψη ρευστότητας ταλανίζει την ελληνική οικονομία και κοινωνία, ο αντιπρόεδρος Κατάινεν επισκέπτεται την Ελλάδα για να υπενθυμίσει στις επιχειρήσεις τις ευκαιρίες που ανοίγει μπροστά τους το επενδυτικό σχέδιο Γιούνκερ, ευκαιρίες που, στην περίπτωση της χώρα μας, έχουν μείνει ως επί το πλείστον ακόμα ανεκμετάλλευτες», ανέφερε ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Ε.Ε. στην Ελλάδα, Πάνος Καρβούνης, με αφορμή την επίσκεψη του κ. Κατάινεν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γίρκι Κατάινεν Αθήνα επίσκεψη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ