Ο Mr Bodyline: «Δεν πλήρωνα το Δημόσιο για να μην απολύσω προσωπικό» - iefimerida.gr

Ο Mr Bodyline: «Δεν πλήρωνα το Δημόσιο για να μην απολύσω προσωπικό»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ελεύθερος αφέθηκε ο 72χρονος ιδιοκτήτης των κέντρων αισθητικής Bodyline-Silhouette, Λέων Λεβής, ο οποίος συνελήφθη για οφειλές προς το Δημόσιο, ύψους 625.663,47 ευρώ, καθώς ζήτησε και πήρε προθεσμία από το αυτόφωρο δικαστήριο για το Σάββατο, 19 Νοεμβρίου.

Ο 72χρονος (φωτγογραφία από τo σημερινό πρωτοσέλιδο της Espresso) οδηγήθηκε το πρωί στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο και, στη συνέχεια, τον παρέπεμψε στο αρμόδιο αυτόφωρο δικαστήριο.

Ο κ.Λεβής δήλωσε μέσω του δικηγόρου του πως είναι θύμα της οικονομικής κρίσης και προτίμησε να καθυστερήσει την αποπληρωμή των οφειλών του προς το Δημόσιο, για να μην αφήσει στο δρόμο 200 εργαζόμενους. Ο συνήγορος υπεράσπισης προσκόμισε μάλιστα στο δικαστήριο και λίστα με την ακίνητη περιουσία του πελάτη του, λέγοντας πως μόνο ένα από τα ακίνητα αυτά, αν εκποιηθεί, μπορεί να λυθεί άμεσα το θέμα των οφειλών του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ