Στον εισαγγελέα ο ιδιοκτήτης των «Bodyline» Λέων Λεβής - iefimerida.gr

Στον εισαγγελέα ο ιδιοκτήτης των «Bodyline» Λέων Λεβής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το κατώφλι του εισαγγελέα Πρωτοδικών πέρασε το πρωί το ο 72χρονος επιχειρηματίας Λέων Λεβής, ιδιοκτήτης της γνωστής αλυσίδας ινστιτούτων αδυνατίσματος «Bodyline» κατηγορούμενος για χρέη προς το Δημόσιο ύψους 625.000 ευρώ.

Ο 72χρονος επιχειρηματίας , ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα της διαφήμισης και της αισθητικής παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο ενώ ο εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη για τη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.

Μέχρι τώρα , 6 επιχειρηματίες έχουν πέσει στα χέρια των αρχών. Χθες το απόγευμα οι αστυνομικοί συνέλαβαν 2 επιχειρηματίες στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης ενώ είχαν προηγηθεί οι συλλήψεις του ιδιοκτήτη της ΑΤΤΙ-ΚΑΤ, Παναγιώτη Πανούση, του ιδιοκτήτη αλυσίδας κομμωτηρίων Νίκο Πανταζόπουλο, και τον ιδιοκτήτη της ομώνυμης βιομηχανίας πλαστικών, Γιώργο Πετζετάκι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ