Η Ζέττα Μακρή στη διοίκηση του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής - iefimerida.gr

Η Ζέττα Μακρή στη διοίκηση του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη διοίκηση του νέου Συμβουλίου του ιστορικού Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής» ορίστηκε με απόφαση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη η Ζέττα Μακρή δικηγόρος παρ΄ Αρείω Πάγω και πρώην Υφυπουργός Υγείας.

Είναι μια ιδιαίτερα τιμητική θέση στο Ινστιτούτο το οποίο αποτελεί το think tank της παράταξης και είναι η πρώτη φορά που η Ζέττα Μακρή συμμετέχει στην διοίκησή του, συνέπεια της άριστης σχέσης που διατηρεί με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η πρώην υπουργός σε δηλώσεις της εξέφρασε την ικανοποίηση της για την τιμή που σηματοδοτεί η επιλογή και η συμμετοχή της, στις διαδικασίες που αφορούν στη διατύπωση προτάσεων για την ενδυνάμωση των αρχών της Δημοκρατίας. Παράλληλα η Ζέττα Μακρή δεσμεύθηκε για ενεργή συμμετοχή και άοκνη υποστήριξη του βασικού στόχου που αφορά στην ποιοτική βελτίωση του πολιτικού διαλόγου σε εθνικό και διακρατικό επίπεδο.

Ευχαριστώντας προσωπικά τον πρόεδρο της ΝΔ για την τιμή της συμμετοχής στο Ινστιτούτο Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής» δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει τη δέσμευση για αγαστή συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη που είναι : πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής» η Ρόδη Κράτσα – πρώην Ευρωβουλευτής και μέλη οι :

Πέτρος Αλιβιζάτος επιχειρηματίας, πρώην Υφυπουργός Πολιτισμού, Γιώργος Σοφρώνης – Οικονομολόγος, Δήμαρχος Σαρωνικού, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος – Σύμβουλος Επικοινωνίας και Πολιτικής Διαχείρισης και Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος – Καθηγητής Πληροφορικής – πρώην Πρύτανης του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, Γιώργος Ιωαννίδης Πολιτικός Μηχανικός, Ομότιμος καθηγητής Ε.Μ.Π., Αθανάσιος Μπαλέρμπας – εκπαιδευτικός, συγγραφέας

Σημειώνεται ότι το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής ιδρύθηκε το 1998 και είναι επιστημονική μη κερδοσκοπική εταιρεία με κύριο στόχο τη μελέτη πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων και τη διατύπωση προτάσεων πολιτικής με γνώμονα την ενδυνάμωση της δημοκρατίας και την ισόρροπη ανάπτυξη κράτους, αγορών και κοινωνίας, τη χρηστή διακυβέρνηση και την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση.

Παράλληλα το έργο του Ινστιτούτου Δημοκρατίας περιλαμβάνει ερευνητικά προγράμματα, εκδόσεις, εκδηλώσεις, εκπαίδευση και επιμόρφωση για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων: κράτος και κοινωνία, οικονομία και ανάπτυξη, εκπαίδευση, επιστήμη και πολιτισμός, διεθνής πολιτική και ασφάλεια, πολιτική και ιδεολογία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ