Και ο Πέδρο Αλμοδοβάρ στα Panama papers -Σοκ στην Ισπανία [εικόνες] - iefimerida.gr

Και ο Πέδρο Αλμοδοβάρ στα Panama papers -Σοκ στην Ισπανία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Οσκαρικός σκηνοθέτης Πέδρο Αλμοδοβάρ ματαίωσε την πρεμιέρα και την διαφημιστική εκστρατεία για την νέα του ταινία «Τζουλιέτα» από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι ο ίδιος και ο αδελφός του Agustín, παραγωγός ταινιών, βρίσκονται στην λίστα των Panama papers.


Ο Λαμοδοβάρ ματαίωσε και την πρεμιέρα που ήταν να γίνει στη Βαρκελόνη την περασμένη Τρίτη.

Και ο Πέδρο Αλμοδοβάρ στα Panama papers -Σοκ στην Ισπανία [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο ισπανός σκηνοθέτης φέρεται να έχει σχέσεις με την εταιρεία Glen Valley Corporation, η οποία λειτούργησε από το 1991 έως το 1994. Την ήλεγχε μέσω πληρεξούσιου, ενώ δύο υπάλληλοι της Μοσάκ Φονσέκα λειτουργούσαν σαν διευθυντές. Είναι ο ίδιος Αλμοδόβαρρ που το 2013 έλεγε ότι η ταινία του «I’ am so exited» είναι μια ταινία για την οικονομική κρίση, που όλοι οι Ισπανοί βιώνουν.

Οσον αφορά στις offshore, ο Πέδρο Αλμοδόβαρ αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο, ωστόσο ο αδελφός του, επίσης εμπλεκόμενος στην εταιρεία, είπε στα ισπανικά ΜΜΕ ότι είχαν κλείσει την εταιρεία καθώς δεν ταίριαζε στον «τρόπο» με τον οποίο δούλευαν. Ο Αγκουστίν Αλμοδοβάρ, αδελφός του πολυβραβευμένου σκηνοθέτη, είπε: «Απολογούμαι για το γεγονός ότι έχει δεχθεί πλήγμα η δημόσια εικόνα του αδελφού μου. Τα πάντα προκλήθηκαν από την έλλειψη εμπειρίας μου στα πρώτα χρόνια της οικογενειακής επιχείρησής μας. Πάντως, τόσο εγώ όσο και ο Πέδρο είμαστε πολύ τακτικοί με τις φορολογικές υποχρεώσεις μας».

H δημιουργία της offshore στον Παναμά, πρόσθεσε, βασίστηκε στις οδηγίες που πήραμε από τους συμβούλους μας ώστε να επεκταθούμε ως εταιρεία και στο εξωτερικό.

Και ο Πέδρο Αλμοδοβάρ στα Panama papers -Σοκ στην Ισπανία [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πέδρο Αλμοδόβαρ Panama Papers
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ