Στο σκάνδαλο Panama Papers και ο νέος πρόεδρος της FIFA - iefimerida.gr

Στο σκάνδαλο Panama Papers και ο νέος πρόεδρος της FIFA

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο σοκ στις τάξεις του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, λίγους μήνες μετά το σκάνδαλο με Μπλάτερ-Πλατινί, από την αποκάλυψη του «Guardian» ότι και ο νέος πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ιφαντίνο φέρεται να είναι μπλεγμένος στο σκάνδαλο Panama Papers.

Σύμφωνα με έγγραφα που διέρρευσαν στα γραφεία της αγγλικής εφημερίδας γεννώνται σημαντικές ερωτήσεις και απορίες για τον ρόλο που έπαιξε ο Ινφαντίνο σε συμφωνίες, όσο ήταν διευθυντής των νομικών υπηρεσιών της ΟΥΕΦΑ, αλλά και της εκτελεστικής επιτροπής της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Στο σκάνδαλο Panama Papers και ο νέος πρόεδρος της FIFA  | iefimerida.gr 0

Όπως αναφέρουν τα έγγραφα, η ΟΥΕΦΑ φέρεται να σύναψε offshore συμφωνίες με πρόσωπο που συνδέεται με το σκάνδαλο ξεπλύματος χρημάτων μέσω του Παγκοσμίου κυπέλλου, αν και νωρίτερα η ευρωπαϊκή ομοσπονδία είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν υπήρχαν τέτοιου είδους συμφωνίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Fifa ινφαντινο σκάνδαλο Panama Papers
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ