Ο Χάρι και η Πίπα χαριεντίζονταν στο γάμο του Γουίλιαμ και της Κέιτ! [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Χάρι και η Πίπα χαριεντίζονταν στο γάμο του Γουίλιαμ και της Κέιτ! [εικόνες]

Πίπα  Μίντλετον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα οπίσθια της Πίπα Μίντλετον είναι μια από τις πιο χαρακτηριστικές εικόνες από το γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον, με χιλιάδες άνδρες ανά τον κόσμο να δηλώνουν θαυμασμό. Ο πρίγκιπας Χάρι όμως μπορεί να παινεύεται ότι όταν οι άλλοι απλά κοίταζαν, αυτός έπιανε!

Σε φωτογραφίες από το πάρτι που ακολούθησε το «γάμο της χρονιάς», όπως χαρακτηρίστηκε, οι οποίες είδαν μόλις σήμερα το φως της δημοσιότητας, ο άτακτος Χάρι χουφτώνει απροκάλυπτα την αδερφή της νύφης, κι αυτή δεν φαίνεται να ενοχλείται, παρόλο που υποτίθεται ότι εκείνη την εποχή δεν ήταν μόνη...

Ενώ αυτή θα μπορούσε να είναι η είδηση της χρονιάς για τους Βρετανούς που λατρεύουν τα σκάνδαλα, πρόκειται απλά για μια φάρσα που έκανε η διάσημη φωτογράφος Άλισον Τζάκσον, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι το photoshop κάνει μαγικά.

Η ίδια «έφτιαξε» άλλη μια φωτογραφία στην οποία η Πίπα φεύγει από το δωμάτιο του νεαρού πρίγκιπα το επόμενο πρωί, φορώντας μόνο το σακάκι του, υπονοώντας ότι πέρασαν το βράδυ μαζί, κάνοντας «αταξίες».

Η Τζάκσον, η οποία έφτιαξε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες για την κυκλοφορία του DVD της ταινίας «Bridesmaids», εμπνεύστηκε από τις φήμες που οργίαζαν μετά το γάμο ότι τα αδέρφια των νεόνυμφων φλέρταραν ανοιχτά και μάλλον υπήρχε ειδύλλιο μεταξύ τους.







Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ