Τζιχαντιστές κάνουν ψηφοφορία για το ποιο θα είναι το επόμενο χτύπημα -«Τι χρώμα θα βαφτεί ο πύργος του Άιφελ;» - iefimerida.gr

Τζιχαντιστές κάνουν ψηφοφορία για το ποιο θα είναι το επόμενο χτύπημα -«Τι χρώμα θα βαφτεί ο πύργος του Άιφελ;»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεπερνώντας και την πιο νοσηρή φαντασία οι τζιχαντιστές και οι υποστηρικτές του αφού πανηγυρίζουν για το μακελειό στις Βρυξέλλες τώρα κάνουν ψηφοφορία για το επόμενο τρομοκρατικό χτύπημα που θα κάνουν οι καμικάζι τους.

Σε φόρουμ στο διαδίκτυο έχει αναρτηθεί το ερώτημα «Σε τι χρώματα θα φωταγωγηθεί ο πύργος του Άιφελ στις επόμενες επιθέσεις;». Με αυτό τον τρόπο καλούν τους υποστηρικτές τους να γράψουν ποιο νομίζουν ή θα ήθελαν να είναι το επόμενο χτύπημα, σε ποια χώρα, ώστε μετά τα φώτα του πύργου του Άιφελ να ανάψουν στα χρώματα της αντίστοιχης σημαίας.

Σύμφωνα με την Daily Mail οι οπαδοί των εκτελεστών έχουν απαντήσει πως το Ισλαμικό Κράτος θα πρέπει να επιτεθεί στο Λονδίνο, την Ουάσιγκτον, τη Ρώμη, αλλά και στο σύνολο των πρωτευουσών των απίστων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ