Ο Frenic, με τα αβανταδόρικα beat του, απόψε στο Gazarte – Ετοιμαστείτε για πολύ χορό [εικόνες, βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Frenic, με τα αβανταδόρικα beat του, απόψε στο Gazarte – Ετοιμαστείτε για πολύ χορό [εικόνες, βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεσηκώνει τον κόσμο, με τα κομμάτια του για περισσότερα από 18 χρόνια τώρα. Εχει παίξει την ηλεκτρονική ραπ μουσική του μέχρι και σε πάρτι του Grand Pix.

Είναι ένας από τους σημαντικότερους DJ-παραγωγούς ηλεκτρονικής μουσικής και θεωρείται κορυφαίος party DJ στη Βρετανία. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι συμμετέχει πάντα στα καλύτερα φεστιβάλ και στα πιο φημισμένα πάρτι, όπως το πάρτι για το Grand Prix της Φόρμουλα 1 και για το Moto GP.

 Ο Frenic, με τα αβανταδόρικα beat του, απόψε στο Gazarte – Ετοιμαστείτε για πολύ χορό [εικόνες, βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ο Frenic άρχισε να ασχολείται με τα μιξαρίσματα τη δεκαετία του 1990, επηρεασμένος από τα ιερά τέρατα της τότε rap σκηνής όπως οι Wu-Tang Clan, DJ Premier και Pete Rock. Λίγο αργότερα, αγόρασε 2 πικάπ και μέσα στο πλαίσιο του πειραματσιμού το'ρηξε στο scratching. Ετσι δημιουργήθηκε το Lost Project το οποίο έφερε τη μία συνεργασία μετά την άλλη με πολύ μεγάλα ονόματα της βρετανικής hip hop σκηνής, όπως οι The Pharcyde, Task Force, The Beatnuts, μέχρι και Afrika Bambaataa.

 Ο Frenic, με τα αβανταδόρικα beat του, απόψε στο Gazarte – Ετοιμαστείτε για πολύ χορό [εικόνες, βίντεο] | iefimerida.gr 1

Τα τελευταία χρόνια έχει ως έδρα του το Μπρίστολ, όχι τυχαία. Η πόλη αυτή χαρακτήρισε όσο καμιά άλλη το βρετανικό trip hop σε όλο τον κόσμο και ο Frenic, που θέλει πάντα να πειραματίζεται και να εξελίσσει τη μουσική του πιστεύει ότι το συγκεκριμένο περιβάλλον, του δίνει το ιδανικό πλαίσιο. Πάντως σε κάθε περίπτωση, κομμάτια όπως το Alright και το Things get better, παίζονται συνέχεια στο ραδιόφωνο αλλά και γενικότερα οι παραγωγές του φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις των charts και airplays των σημαντικότερων ευρωπαϊκών ραδιοσταθμών. Απόψε λοιπόν, αν έχετε διάθεση για πάρτι με μουσική trip-hop, funk, soul, electric, μάλλον πρέπει να περάσετε μια βόλτα από το Gazarte, στο Γκάζι.

Ακούστε στο βίντεο το περίφημο Alright του Frenic

Το πάρτι
Frenic, DJ set
Gazarte: Βουτάδων 32-34, Γκάζι
Ημέρα: Πέμπτη 24 Μαρτίου
Ωρα: 22.30
Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χιπ χοπ Βρετανία Αθήνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ