Ο Νίκος Φίλης, με απίστευτη εμφάνιση, στο Ground Zero των ΗΠΑ [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Νίκος Φίλης, με απίστευτη εμφάνιση, στο Ground Zero των ΗΠΑ [εικόνες]

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΑΓΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Ground Zero («σημείο μηδέν») των τρομοκρατικών επιθέσεων του 2001 στην Νέα Υόρκη και το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου που είχε καταστραφεί, επισκέφθηκε ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης.

Ο Νίκος Φίλης, με απίστευτη εμφάνιση, στο Ground Zero των ΗΠΑ [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ο Νίκος Φίλης, με απίστευτη εμφάνιση, στο Ground Zero των ΗΠΑ [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ο Νίκος Φίλης, με απίστευτη εμφάνιση, στο Ground Zero των ΗΠΑ [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ο Νίκος Φίλης, με απίστευτη εμφάνιση, στο Ground Zero των ΗΠΑ [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Κατά την επίσκεψή του, μίλησε – και μάλιστα δύο φορές – για «γενοκτονία των Ποντίων» επιχειρώντας να «λειάνει» τις ενυπώσεις που είχε δημιουργήσει με άλλη δήλωσή του τον περασμένο Νοέμβριο όπου είχε πει ότι «δεν πρόκειται για γενοκτονία».
«Σε στιγμές πολύ δύσκολες για τη χώρα στόχος πρέπει να είναι η ενότητα και όχι οι μικροκομματικές αντιπαραθέσεις. Από εκεί και πέρα το κράτος έχει μια σαφή πολιτική ως προς το θέμα των Ποντίων, για τη Γενοκτονία των Ποντίων, αυτήν που επαναλαμβάνουμε σε κάθε επίσημη δραστηριότητα, όπως με την επίσκεψη του Αρμενίου Προέδρου στη χώρα. Επαναλαμβάνω για τη Γενοκτονία. Από εκεί και πέρα αν κάποιος έχει άλλες επιστημονικές απόψεις δεν αφορούν την επίσημη πολιτική του κράτους. Δημοκρατία έχουμε στην Ελλάδα και η Δημοκρατία επιτρέπει τη διατύπωση διαφορετικών επιστημονικών απόψεων. Σημασία έχει η ενότητα του ελληνισμού».
Ο κ. Φίλης συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο χθες στην έδρα της Αρχιεπισκοπής στην Νέα Υόρκη, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν θέματα Ελληνισμού, Ορθοδοξίας, Παιδείας και Ομογένειας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ